No waste, no nonsense

Os en Peper is al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres in Zwolle.

Zoals je gewend bent, kun je hier uitgebreid dineren in een sfeervolle, informele en gezellige omgeving.

Sinds 2020 wordt er in de open keuken in het restaurant voor een beperkt aantal gasten een vast 5-gangen-menu gekookt.

Dit menu wisselt om de 2 maanden en bevat fantastische producten die met veel liefde en passie worden bereid.

Daarnaast zorgen onze gastheren ervoor dat er bij elk gerecht altijd een passend glas wijn is en dat het jullie verder aan niks ontbreekt.

Geen poespas, rechtdoorzee.

Even kennismaken

Chef Ard en zijn team verwelkomen hier sinds begin augustus 2019 de gasten met veel passie en plezier. Ard heeft het koksvak geleerd bij restaurants als De Bokkepruik in Hardenberg en De Gaffel in Valthe, om vervolgens in 2009 naar Aruba te verhuizen. Hier was hij een aantal jaren Chef-kok bij diverse restaurants waaronder Marandi, Wilhelmina & Carte Blanche.

In 2019 keert hij met internationale ervaring en een duidelijke visie terug naar Nederland om zijn eigen restaurant in Zwolle te openen. Een plek waar je kan genieten van mooie gerechten en goede wijn, maar waar het vooral ook gezellig is en je je thuis voelt!

‘Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker eten en drinken!’

Cadeaubon op maat

Wil je vrienden, familie of een zakenrelatie verrassen? Aan de Cadeaubon van Os en Peper kan je élke waarde geven die je wilt! Ook is het mogelijk om juist geen bedrag te kiezen, je kan iemand een compleet verzorgde avond cadeau doen.

Informeer gerust welke invulling mogelijk is en laat je inspireren! Bel ons op 038-4211948 of stuur een e-mail naar info@osenpeper.nl voor meer informatie.

Nergens over na willen denken en zorgen dat alles geregeld is voor je gasten? Dat kan!

Cadeaubon voor een compleet verzorgde avond All-in : €150,- p.p.

(Bubbels, 5-gangen menu, bijpassende wijnen, water, koffie,)

Impressie