De verrassing in Zwolle!

In deze lijst vind je de restaurants die het afgelopen jaar het best zijn beoordeeld op IENS. De top meest geliefde restaurants van Overijssel, gekozen door hun eigen gasten. Hier moet je het komende jaar zeker een keer naartoe!

Aangename verrassing in Zwolle!

Van buiten zie je weinig, maar binnen een leuk en sfeervol restaurant met serieuze kaart. Sfeer van eetcafe, maar keuken is veel beter dan dat. Plezierige en enthousiaste bediening, maar zonder pretenties. Wij hadden een hele mooie tournedos, en alhoewel ze niet vroegen hoe we m wilden was hij top: mooi rood en goed warm. Aandachtspuntje: bij zo’n mooi stuk vlees horen echte vleesmessen, geen kartelmessen. Goede open wijn ook!

Heerlijk gegeten.

Vooral de zeebaars met diverse bereidingen van pompoen was een aangename verrassing. De keuze uit het menu lijkt in eerste instantie wat beperkt. Maar als je even vraagt zijn er allerlei aanpassingen mogelijk en is de keuken prima in staat de gerechten met bijvoorbeeld net wat andere groenten te serveren.
Het enige wat negatieve waren misschien toch wel de grote van de porties: je krijgt behoorlijk veel en ik zou ook niet goed weten hoe je de 5 gangen versie van het menu op zou moeten krijgen.
De bediening is plezierig ontspannen en weet veel relevants te vertellen over de gerechten en de wijnen.

Heerlijk gegeten, zeer goede bediening.

De tonijn met kikkoman ijs als voorgerecht is een aanrader, evenals de kalfszwezerik. Prijs/kwaliteit is ook prima. Aanrader!

Mooi lamsvlees , goede bediening.

Hoewel door velen als wat ouderwets beschouwd, zouden wiite tafelkleden in dit wat sombere decor de ambiance ten goede komen. Redelijk ruime wijnkleur. Eigen bier: leuk

Lekker eten, prachtige wijnen en een fantastische service in een heel mooi decor.

Prijs is wat hoog, maar zeker geen spijt van gehad!

Heerlijk gegeten.

Erg leuke bediening en gezellige sfeer!
Menu Os en Peper met bijbehorend wijnarrangement. Alles werd goed toegelicht en de smaken klopten ook bij de gekozen wijnen. Fris gezuiverd water erbij.
Top restaurant om te onthouden!

Gezellig restaurant met prima bediening.

Wij namen 4 gangen en deze waren allemaal heel mooi opgemaakt en zeer vers en smaakvol. Ook bijpassende wijnen genomen die goed pasten!

Wij hebben echt heerlijk gegeten.

Ook voor mijn vriendin met een vooraf opgegeven gluten allergie was er van alles geregeld en zelfs een aparte kaart. Vriendelijk behulpzaam personeel en dus heerlijk gegeten. Komen zeker nog eens terug!